Ouderenadvies

Lees voor

ONDERSTEUNING BIJ AL JE VRAGEN

Het kan lastig zijn om de juiste informatie, hulp of zorg te vinden door het grote aanbod en de soms ingewikkelde regels. Daarom willen wij, in opdracht van de gemeente Tiel, alle inwoners van 55 jaar en ouder helpen om de weg te vinden.

Huisbezoek

Tijdens een huisbezoek kun je onze vrijwillige ouderenadviseur vragen stellen over je woonplek, activiteiten, hoe je je voelt, geldzaken en zorg. De adviseur kan je advies geven over bijvoorbeeld vergoedingen, andere woonmogelijkheden of het aanvragen van de regiotaxi. Na het huisbezoek weet je waar je terecht kunt voor informatie, hulp of zorg. aanvragen huisbezoek Onze vrijwillige ouderenadviseurs staan voor je klaar! Wil je graag een bezoek van een adviseur? Je kunt een vrijblijvend en kosteloos huisbezoek aanvragen. Neem contact op met Mozaïek voor het maken van een afspraak. Bel naar (0344) 61 15 66 en vraag naar Monique van Os. Liever mailen? Stuur dan een e-mail naar m.vanos@mozaiekwelzijn.nl.

Voor alle vragen

Met al je vragen en zorgen kun je bij Mozaïek terecht. We helpen je zo goed mogelijk of verwijzen je door naar de juiste organisaties. Bij Mozaïek vind je niet alleen een ouderenadviseur, maar ook een mantelzorgconsulent, een coördinator vrijwilligerswerk en wijkcoaches. Voor al je vragen en deze diensten kun je contact opnemen via (0344) 61 15 66 of mailen naar info@mozaiekwelzijn.nl.

Aanbodboekje 55+

In dit boekje staat een overzicht van activiteiten, voorzieningen en organisaties die handig zijn voor 55-plussers. Bekijk hier de meest recente versie van ons
aanbodboekje. Liever een papieren versie? Haal deze dan op bij ons kantoor aan de Hertog Karellaan 140 in Tiel.

Ouderenadviseur

Monique van Os

Ouderenadviseur
Tiel
06-42 64 30 43